Hoe een app verwijderen op iphone 6 / Blog

Hoe een app verwijderen op iphone 6

images hoe een app verwijderen op iphone 6

Als u een nieuwe pagina wilt maken, sleept u een app naar de rechterrand van het scherm. Tik op de link 'Je account verwijderen'. Voer het wachtwoord van je account nogmaals in. Cookies maken wikiHow beter. If you found this information useful, leave us a comment below! Deze optie zou je onderaan het Instellingen-menu moeten kunnen vinden, in de groep 'Help'. Open de webbrowser van je voorkeur.

 • How to uninstall a VPN from your iPhone or iPad
 • iOS Een getal wissen in de Calculator app appletips

 • U kunt de apps op het beginscherm ordenen, deze in mappen zetten Als u een pagina wilt verwijderen, verzamelt u al uw apps in een ander Lees hoe u geïnstalleerde apps verwijdert op een iPhone, iPad of iPod touch. Sometimes you may want to remove a VPN from your iOS device, either Most modern iOS VPNs come in the form of an app in the App Store.

  Wanneer je wel eens de Calculator app gebruikt op je iPhone of iPod dat onmiddellijk het laatste cijfer van het getal zal worden verwijderd.
  A VPN can help secure your information and it can also be used to spoof your location for some services that use your location.

  Kies een reden voor het verwijderen van je account. Merk op dat het verwijderen van je account permanent is. Tik op de Instagram-app om Instagram te openen.

  Deze optie kun je vinden in de eerste stap op de pagina.

  images hoe een app verwijderen op iphone 6

  Instagram In andere talen:

  images hoe een app verwijderen op iphone 6
  What to look for in a woman
  Waarschuwingen Het is niet mogelijk om je Instagram-gebruikersnaam te deactiveren en het later opnieuw te activeren. Nadat je dat gedaan hebt zal je account permanent verwijderd worden, samen met alle relevante content en gegevens.

  Ga op de website van Instagram naar de pagina Je account verwijderen. Tik op de link 'Je account verwijderen'. Het kan even duren voordat de nieuwe pagina verschijnt.

  Back to Top Questions. Related Help Center FAQs; I tried to download the Facebook app for iPhone or iPad and How do I update my iPhone, iPad or iPod.

  Wat is de beste oplossing om je privédata te verwijderen en welke apps gaan je daarbij helpen?

  In deze tip lees je Versie Gratis+ In deze tip lees je hoe je de screenshot tekentools op je iPhone, iPad en Mac gebruikt. SHARES.

  images hoe een app verwijderen op iphone 6

  Er is geen officiële manier om een Apple ID te verwijderen, maar je kunt dit Als je een iOs-apparaat gebruikt, dan zul je de documenten in de bijbehorende apps 6. Bel Apple Support op het juiste telefoonnummer en leg uit dat je je Apple.
  U kunt een app naar een andere pagina verplaatsen en nieuwe pagina's maken: Tik op 'Hoe verwijder ik mijn account? Je krijgt nu een menu te zien met verschillende accountopties, waaronder het verwijderen van je account.

  images hoe een app verwijderen op iphone 6

  Als je besloten hebt om je Instagram-account te verwijderen, dan is het goed om te weten dat je je account zowel op een mobiel apparaat als op een computer kunt verwijderen. Instagram In andere talen: Tik op de Instagram-app om Instagram te openen.

  How to uninstall a VPN from your iPhone or iPad

  images hoe een app verwijderen op iphone 6
  Dating commercial
  Anthony Bouchard on January 12, Deze optie kun je vinden in de eerste stap op de pagina. Je kunt een uitgeschakeld account altijd weer inschakelen wanneer je maar wilt.

  Open de webbrowser van je voorkeur. Als er geen apps aanwezig zijn, wordt de pagina verwijderd. Hiermee zal je Instagram-account volledig verwijderd worden. There are actually two different ways to remove a VPN from your iPhone or iPad, and it all depends on how the VPN application or service is installed and configured on your device.

  Een screenshot (schermafbeelding) maken van je iPhone, dat doe je al iemand, of bijvoorbeeld opslaan in apps als Bestanden of Dropbox?

  Je krijgt dan de keuze om de schermafbeelding op te slaan of om het direct te verwijderen.

  iOS Een getal wissen in de Calculator app appletips

  Zo maak je in 6 stappen een vakantiefotoboek op je iPhone of iPad. When you remove an email account from your Apple iPhone 6, the associated contacts, calendars and email messages are also removed. Depending on the. Hoe werkt WeTransfer: gratis en eenvoudig bestanden delen tot 2GB en 20 6 Toekomstige ontwikkelingen; 7 Alternatieven voor WeTransfer WeTransfer mailt je als je bestanden op het punt staan verwijderd te worden zonder Met de gratis WeTransfer-app voor iOS (iPhone en iPad) of Android kun je.
  Een Instagram account verwijderen 2 methoden: U kunt een app naar een andere pagina verplaatsen en nieuwe pagina's maken: This method is a little older than the one aforementioned method, but is still used by a wide variety of VPN apps in the App Store.

  Als je op zoek bent naar een oplossing die wat minder permanent is, klik dan op deze link.

  Je Instagram-account verwijderen op je mobiel Je Instagram-account verwijderen op een computer Als je besloten hebt om je Instagram-account te verwijderen, dan is het goed om te weten dat je je account zowel op een mobiel apparaat als op een computer kunt verwijderen.

  images hoe een app verwijderen op iphone 6
  Hoe een app verwijderen op iphone 6
  Houd een app op het scherm ingedrukt totdat ze allemaal bewegen.

  Je zult nu naar een speciale pagina gestuurd worden voor het verwijderen van je account. Tik op de Instagram-app om Instagram te openen.

  Video: Hoe een app verwijderen op iphone 6 Apple apps verbergen in iOS

  Als u hard drukt, ziet u mogelijk Snelle taken voor de app in plaats van dat deze beweegt. Lees de korte beschrijving van Instagram over het verwijderen van je account. Als je besloten hebt om je Instagram-account te verwijderen, dan is het goed om te weten dat je je account zowel op een mobiel apparaat als op een computer kunt verwijderen.

  Posted in App

  5 thoughts on “Hoe een app verwijderen op iphone 6

  1. Als je op zoek bent naar een oplossing die wat minder permanent is, klik dan op deze link. Je zult nu naar een speciale pagina gestuurd worden voor het verwijderen van je account.

  2. Deze pagina is Nadat je dat gedaan hebt zal je account permanent verwijderd worden, samen met alle relevante content en gegevens.

  3. There are actually two different ways to remove a VPN from your iPhone or iPad, and it all depends on how the VPN application or service is installed and configured on your device.

  4. Some VPN services can cause issues with loading certain web sites or accessing the internet altogether.